Hull Fix

Hull Fix

Djelotvorno koncentrirano sredstvo za čišćenje korita plovila ispod vodene linije od raznih nečistoća, nakupina i obraslina (kamenca, školjkaša) koji se hvataju za plovilo.

Primjena

Koristi se za čišćenje korita plovila, propelera, kormila, pumpi, cjevovoda i slično. Koristi se u razrijeđenom stanju  na brodovima od polimernih materijala, a budući da ima kvalitetan antikorozivni aditiv može se koristiti i na metalnim površinama uz ograničeno vrijeme djelovanja.

Način upotrebe

Sredstvo se razrijeđuje s vodom u omjeru 1:4  do 1:10 i nanosi se na površinu koja se čisti na više mogućih načina: špricanjem u obliku spreja, pomoću valjka za bojenje, četke, spužve ili na neki drugi pogodan način. 

Ostavi se da djeluje 20 – 30 minuta i nakon toga se ispire vodom.

Ostaci onečišćenja odstrane se pomoću strugalice ili visokotlačnog perača.

Mjere zaštite

Posebne informacije o proizvodu vezano za sastav i odgovarajuće mjere za zbrinjavanje nalaze se u Sigurnosno-tehničkom listu.

Tehničke karakteristike

Izgled bezbojna do blago žuta Metoda
Gustoća (20oC) 1.14 – 1.17 g/cm3 ASTM D 1298
pH < 0,5 ASTM D 1287
Topivost u vodi potpuna

Rok trajanja

Neograničen u normalnim uvjetima skladištenja.

Pakiranja 

  • 5 L    /    20 L    /    200 L

Komercijalno pakiranje

  • Kartonska kutija: 4 kom

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »